Kedves Olvasók!

Egy kis technikai információ. Mivel állandóan kések a frissel, ezért a dátumozás megszűnik, és a chatbe fogom írni, hogy mikor jön a következő fejezet. Igyekszem az egy-két hetes határon belül maradni.:)

Igyekszem és puszilok mindenkit!:D

2009. december 19., szombat

Hogy igazán...

Halihó! Megjött a télapó!:D

Na jó nem a télapó, csak én Nee, de remélem nekem is örültök!:D
Iccsivel bizony sokat gondolkodánk, de nem azon, hogy miként köszöntjük rég nem látott anyánkat!XD Hanem azon, hogy mit is kéne csinálni, hogy az oldal kellőképpen iccsinees legyen.
Ésmi... vagy én felvetettem, hogy mi lenne ha csinálnak valamit...
Ami a következő: Nem óhatjuk veletek megosztani rövid időtartamú és csekélyen élvezetes életünk minden egyes pillanatát, de amikor oly annyira hülyék, vagyis idiótábbak vagyunk, mint általában, és olyan hülyeségeket csinálunk, mint például, hogy nyílvános köztéren szökőkútba mászkálunk, azt szívesen megosztanánk veletek!:D
Persze, csak ha érdekel!:D
Írjátok meg, hogy ez mehet-e, jó?:D

Nee^^

1 megjegyzés:

  1. igen ez annyira jó.. az én barátnőm is tisztára ilyen. vagyis nála minden belefér, már meg sem lepődök azon h elesik egy gombban vagy a tulajdon lábában, olykor egy "titáncsapda" segítségével, egyszóval bármikor bármiben ja és bárhol, legyen az a suli, a zebra, vagy a főtér:) De ennek ellenére ez nagyon szórakoztató:) jó öltetnek tartom.. ez egy kis humort csempészne a dolgokba:) szóval én támogatom az ötletet. pusszi Büdös könyv(L)

    VálaszTörlés